Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ


ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝOI ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ .


ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΦΟΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ.


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΜΕ , ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΗΣ 4.30 ΜΜ> , ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ 1 ? 2? 3? & 4 ΠΑΙΔΙΑ , ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!


ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .


ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ


Α . ΟΛΟΙ Η ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ .


Β. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ


<ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ???>.


Γ. ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΥΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Δ. Η ΕΦΟΤ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ<ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ,ΦΑΓΗΤΟ, ΚΛΠ> ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΕΝΗ

ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.


Ε. ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ <ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ>.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ,ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΤ, Η ΕΦΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.


ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ .


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ.

5 σχόλια:

Nick είπε...

Πιο πολύ από χρήματα, χρειάζεται διάθεση, Παύλο. Και δυστυχώς αρχίζει να φαίνεται ότι διάθεση καλή δεν υπάρχει. Αλλιώς πως να δικαιολογήσει κανείς, τα συνεχή ολισθήματα που παρατηρούμε όλοι μας να αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται;

Όσο και να δώσαμε χρόνο για να ξεπεραστούν τα πρώτα προβλήματα προσαρμογής, απειρίας και "ξεφορτώματος" των παλιών κακών συνηθειών, έχει μαζευτεί σχεδόν ένας χρόνος για την νέα διοίκηση. Και δεν είδαμε πουθενά να ζητάνε βοήθεια από τους ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα για να πάμε επιτέλους μπροστά. Κάποιος κακόβουλος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι προστατεύουν το "μαγαζί" για να μη το χάσουν. Μα αυτό έκαναν και οι προηγούμενοι και κοντεύουμε να τους ξεχάσουμε κιόλας (...άλλο πρόβλημα κι αυτό με την έλλειψη ιστορικής μνήμης).

Από χρήματα λοιπόν καλά πάμε, διάθεση να φτιαχτεί κάτι,θα δούμε;

nadia tzimi - kouli είπε...

Δυστυχώς Παύλο και Νίκο μετά από τόσα χρόνια έπρεπε να έχετε καταλάβει ότι όλα γίνονται για τις "καρέκλες' και όχι για το καλό των αθλητών, και η ομοσπονδία όπως και οι επί μέρους όμιλοι λειτουργούν μόνο για τα προεδριλίκια. Κάντε το χόμπι σας για όσο καιρό το θέλετε και μην ασχολήστε με αυτούς που το μόνο που θέλουν είναι να βρουν κάτι μέσα από το οποίο να μπορούν να πάρουν λίγη αναγνωρισημότητα.

Νοήμον είπε...

Πολύ καλό το στήσιμο των προτάσεων και επισημάνσεων! Προσκαλούνται όλα τα γερά μυαλά να λάβουν μέρος και να φωτίσουν τον μεσαίωνα!
Θα δούμε τι θα προκύψει, κατά την γνώμη μου υγεία.
Στις σοφίες των άλλων θα ήθελα να προσθέσω και εγώ την άποψη μου.
Θα σταθώ στο κομμάτι που λέγετε ανάπτυξη του αθλήματος και θα πω κάποιες απλές αλήθειες εν μέσω καλοκαιριού.
Για να γνωρίσουμε απλώς ανάπτυξη και τολμώ να πω έκρηξη, στην Τοξοβολία θα πρέπει να έλθει ο μεσσίας ο οποίος θα συμπαρασύρει το άθλημα προς τον ουρανό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τολμήσουμε να αντιγράψουμε τους γείτονες μας Ιταλούς οι οποίοι μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα έβγαλαν τους μεγάλους και τεράστιους αθλητές και εξακολουθούν (βλέπε κατάταξη εφήβων νεανίδων). Αλλά πώς να γίνει αυτό ΕΔΩ, αφού από οργάνωση δημιουργίας υποδομών-αθλητών είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ;;;; Με τη σημερινή νοοτροπία των διοικούντων, τη βλέπω πολύ χλωμή, και μακάρι να διαψευσθώ. Το πράμα θέλει όραμα, τόλμη και μεράκι ειδάλλως πράγματι θα είναι μια από τα ίδια.

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

καλά τα λες Παύλε, αλλά πρέπει ιεραρχικά να προωθηθούν οι προτάσεις... σύλλογος, διαμέρισμα κλπ. εκλογές έρχονται. άντε να δούμε.

υπάρχουν ξενοδοχεία, με την γηπεδάρα, τα λεωφορεία, τα snack στο γήπεδο τις μαζορέτες και τα πυροτεχνήματα! τα πάντα όλα. λίγο συζήτηση παζάρι και έτοιμο το πρωτάθλημα που θα αφήσει εποχή. 2 μέρες 400-500 διανυκτερεύσεις... κωλοτούμπες θα κάνουν....

στον αντίποδα, ποιος δεν θυμάται την Κέρκυρα.... την Κόνιτσα με τους 20 στόχους.... κλπκλπ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ως προτάσεις να είναι σωστές αλλά πρακτικά αδύνατες.
Πώς δηλαδή με αυτή τη κρίση οι αθλητε΄ς μου απο την άλλη ακρη της ελλάδίτσας θα κατέβουν στην αθήνα?
Πώς θα γίνει να μετέχουν στον ίδιο αριθμό αγώνων με τον αθηναίο αθλητή?
και το δικό μου σωματείο πώς θα γίνει να δώσει αυτες τις παροχές στους αθλητές του όταν ούτε τον προπονητη πληρώνει και όλα για να λειοτυργήσουν στηρίζονται στον εθελοντισμό?
ΠΩΣ???? :((((