Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Πέτρος Συναδινός: «Είμαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο ραντεβού της τοξοβολίας»


για το μεγαλύτερο ραντεβού της τοξοβολίας»

400 αθλητές από 37 χώρες στο European Grand Prix στον Μαραθώνα

«Είμαστε λίγες μόνο μέρες πριν από την μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα η Ελληνική τοξοβολία μετά το 2004. Από την πλευρά μας έχουμε κάνει ότι είναι δυνατόν για να λειτουργήσουν όλα ιδανικά. Είναι σίγουρα μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά με πολύ προετοιμασία και κυρίως δουλειά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Λόγια του Προέδρου της ΕΦΟΤ Πέτρου Συναδινού, που συνέχισε μιλώντας για το European Grand Prix 2015, της τοξοβολίας, που θα διεξαχθεί 23-27 του μήνα (Μαρτίου), στο Στάδιο της Νέας Μάκρης και στις 28 Μαρτίου, ο τελικός, στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα. Ο πρόεδρος συνέχισε:

«Τα νούμερα της διοργάνωσης είναι πράγματι εντυπωσιακά. Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος θα είναι 400 αθλητές και αθλήτριες, από 37 χώρες, αλλά και πολυπληθής Ελληνική ομάδα. Αθλητές που θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, εκεί όπου θα γίνουν το καλοκαίρι οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες.
Αυτές τις μέρες θ’ αρχίσουν να έρχονται μάλιστα οι πρώτες ξένες αποστολές, αυτές που επέλεξαν να κάνουν και την προετοιμασία τους στον Μαραθώνα.
Όλη η ομάδα της Ελληνικής τοξοβολίας, με τον Δήμα Μαραθώνα και προσωπικά του Ηλία Ψινάκη, θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Και θα τα καταφέρουμε».

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, έχοντας 4 χορηγούς: ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά), ΕΟΤ, Coffee Island, Avance, υποστηρικτές: Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, Λουξ, Portal 8, Puma, Phoenix, Superfast Ferries, Orange, Eu Hellenic water. Mobile Marketing Kiosks, Ragim, Eleven Targets, Martin Miglioranza, DutchArget.com, its, idata, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι: Παραπολιτικά, parapolitika.gr, 90.1fm, Επένδυση, N plus. 

● Οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπακού 2015 θα γίνουν 12-28 Ιουνίου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, υπό την αιγίδα των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, με την συμμετοχή 6.000 αθλητών και αθλητριών που θα διαγωνισθούν σε 20 αθλήματα, 16 Ολυμπιακά και 4 μη Ολυμπιακά.