Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

6o ΔΙΕΘΝΕΣ TFG «ACHAIOS»2015 6o ΔΙΕΘΝΕΣ TFG «ACHAIOS»2015
                                       ΚΥΡΙΑΚΗ  4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1

                                                                                                                            ΠΑΤΡΑ  25/8/2015

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ»           
                  

Την Κυριακή 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015  Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ  σε συνεργασία με την ΕΟΤ και τον ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ διοργανώνει το 6ο TFG ACHAIOS 2015  έναν διεθνή  αγώνα τοξοβολίας πεδίου στην ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ (ΜΕΤΖΕΝΑ) του Δήμου Ερυμάνθου του Νομού Αχαϊας.
Ένας αγώνας τοξοβολίας πολύ διαφορετικός και παγκόσμια μοναδικός διοτι περιλαμβάνει όλα τα είδη των τόξων με την ονομασία TFG και  αντί να γίνεται σε ανοικτό μεγάλο χώρο (γήπεδο), όπως συνήθως,θα διεξαχθεί μέσα στην φύση, ανάμεσα σε δέντρα και με στόχους τοποθετημένους επάνω σε βράχους και άλλα φυσικά εμπόδια  σε μια υπέροχη διαδρομή 3χλ,   περιφεριακά του χωριού της Πλατανόβρυσης. .
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ τόλμησε  «πρωτοπόρα» πανελλαδικά το 2013 να διοργανώσει έναν τέτοιου είδους αγώνα τοξοβολίας σε φιλικό επίπεδο που είχε  πολύ επιτυχία και για φέτος θα ειναι ο 3ος  αγώνας που γίνεται (έχουν προηγηθεί με μεγάλη επιτυχία το TFG ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στον ΚΙΣΣΟ ΠΗΛΙΟΥ  και το TFG ΠΥΡΡΟΣ στην  ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μεγάλα ονόματα-πρωταθλητές του χώρου απο Ελλάδα και εξωτερικό.
Η Πλατανόβρυση (Μέτζενα) του Δήμου Ερυμάνθου είναι ένα γραφικό χωριό στους πρόποδες του Παναχαϊκού και μόλις 13χλ από την πόλη των Πατρών.
Το κέντρο του αγώνα θα είναι στη πλατεία του χωριού ενώ όλος ο αγώνας θα πλαισιωθεί και με άλλες εκδηλώσεις το Σάββατο στο μοναδικό πάρκο τοξοβολίας στην Ελλάδα που εδρεύει στην περιοχή της Πλατανόβρυσης ,ενώ και η Πάτρα θα γίνει το επίκεντρο της τοξοβολίας εκείνες τις μέρες.                                                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: